Portefeuillemanagement

Strategie | Concepten | Implementatie

Van portefeuillemanagement tot conceptontwikkeling

Strategisch portefeuillemanagement

Draagt uw vastgoedportefeuille nog effectief en efficiënt bij aan de ambities en doelstellingen van uw organisatie? Voldoen uw woningen nog aan de vraag van uw huidige en toekomstige klanten? We Care Consultants helpt u bij het vormgeven van uw vastgoedstrategie met het oog op uw financiële en maatschappelijke doelstellingen.

Tactisch assetmanagement

Naast strategisch advies op portefeuilleniveau heeft We Care Consultants de kennis in huis om op tactisch niveau de gewenste veranderingen in de portefeuille daadwerkelijk door te voeren. Dit assetmanagement behelst het aan- en verkopen ten behoeve van de vastgoedportefeuille en het optimaliseren van het financieel en maatschappelijk rendement van uw vastgoed.

Conceptontwikkeling

Ons team ontwikkelt en implementeert mensgerichte en toekomstbestendige woonzorgconcepten voor bestaand (zorg)vastgoed en nieuwbouw. Wij zien vastgoed als middel om organisatiedoelen, medewerkers, clienten en verwanten te dienen. Vastgoed is geen doel op zich. Vanuit het organisatieverhaal ontwikkelen wij samen met de opdrachtgever een locatieverhaal, dat bodem en context geeft aan het vormgeven van de locatie en de stenen. Verbonden met de mensen, de organisatie en de omgeving waarin het staat. Zodat het een gezond en toekomstbestendig gebouw wordt, waarin mensen graag werken, wonen en op bezoek komen.

Meerwaarde We Care Consultants

De meerwaarde van We Care Consultants is gelegen op de volgende vlakken:

  1. de koppeling van strategisch advies aan concrete acties
  2. een financiële optimalisatie gekoppeld aan uw maatschappelijke doelstellingen
  3. wat we aan concepten bedenken, geven we ook zelf vorm, door ook verantwoordelijkheid te nemen voor implementatie

Bekijk onze projecten en lees de reviews van onze opdrachtgevers:

<< Terug

Wij adviseren u graag

Wij vertellen u graag alle ins en outs over portefeuillemanagement.

We Care Consultants
IJsselkade 15
7201 HC Zutphen

info@wecareconsultants.nl
06 – 50 20 23 10

Een selectie uit onze projecten:

Gebiedsontwikkeling voor Wonen en Zorg Nijmegen

Voor Zorggroep ZZG en Woningstichting De Gemeenschap heeft AS-Vastgoed een visie ontwikkeld voor de herontwikkeling van een voormalige schoollocatie in Nijmegen.

Lees verder >>

Nieuw concept voormalig verzorgingshuis

Voor woningcorporatie De Alliantie hebben wij, samen met een trainee-gebiedscoordinator van de Alliantie zelf, een nieuwe verhuurstrategie ontwikkeld voor het complex Puntenburg.

Lees verder >>

Nieuwbouw kleinschalig wonen Heerde

Voor de Raad van Toezicht van Viattence hebben wij een second opinion uitgevoerd op de plannen voor de herontwikkeling van een van de woonzorglocaties. Onze focus lag daarbij (...)

Lees verder >>

Praat met ons over uw plannen