Ons team

De vraag van de opdrachtgever is het uitgangspunt bij de samenstelling van ons multidisciplinaire team. De vaste kern van teamleden stellen zich op deze pagina aan u voor. Met regelmaat worden de maatwerkteams aangevuld met stedenbouwkundigen, marktonderzoekers en kostenspecialisten.

Drs. P.J. (Johan) de Jong

Johan de Jong heeft binnen We Care Consultants de rol van vastgoedstrateeg en conceptontwikkelaar Wonen & Zorg.

Hij is een specialist in het ontwikkelen en implementeren van mensgerichte en toekomstbestendige visies & woonzorgconcepten. Daarnaast is Johan een ervaren organisatiecoach, trainer en toezichthouder.

Met zijn uitgebreide werkervaring in de profit en non-profit en zijn kennis van systemische organisatiedynamiek, teamontwikkeling en leiderschap begeleidt hij organisaties in verandering. Johan is mede-eigenaar van We Care Consultants en van de Academie voor Systemisch Werk.

    

Drs. ing. A.E. (Arnoud) Spithoven MRE MRICS

Arnoud is specialist op het gebied van de Ruimtelijke Ordening en Vastgoed.

Arnoud komt goed tot zijn recht bij het managen van locatie- en vastgoedontwikkelingen en het assetmanagement binnen complexe vastgoedportefeuilles.

Tot zijn cliëntenportefeuille behoren woningcorporaties, zorginstellingen en gemeentes.

Naast zijn interim- en advieswerk is hij actief als commissaris, als visitator en als docent. Arnoud is mede-eigenaar van We Care Consultants.

   

Drs. M.G. (Thijs) Paré MRE

Thijs is expert op het gebied van vastgoedsturing en assetmanagement. Hij stelt portefeuillestrategieën op of actualiseert deze en vertaalt deze naar concrete ingrepen op complexniveau.

Tevens is Thijs expert in het inrichten van het organisatieproces rondom vastgoedsturing.

Verdere kernexpertises van Thijs betreffen binnenstedelijke herontwikkelingsopgaven en het verduurzamen van vastgoedportefeuilles. Thijs is eigenaar van Paré Interim & Advies en mede-eigenaar van We Care Consultants.

 

   

Drs. J. (Jos) van Jaarsveld

Jos van Jaarsveld werkt bij We Care Consultants als strategisch conceptontwikkelaar voor Wonen & Zorg.

De Sociale Benadering Dementie en het creëren van aantrekkelijke woonvormen voor senioren (met zorg) vormen voor hem een belangrijke insteek bij de ontwikkeling van passende en toekomstbestendige woon-zorgconcepten in de ouderenzorg.

Jos heeft ervaring als leidinggevende en werkt als organisatiecoach in de ouderenzorg. Als organisatieadviseur begeleidde hij voor diverse profit en non-profit organisaties veranderingsprocessen en organisatieontwikkeling. In deze begeleiding is hij gespecialiseerd in het werken vanuit systemisch organisatieperspectief.
 

   

Marjoleine Alberse MSc

Marjoleine heeft ervaring als leidinggevende, bestuursadviseur/secretaris en als strateeg. Zij houdt van organisaties die in beweging zijn en vindt het leuk om zich bezig te houden strategische organisatievraagstukken.

In haar werk maakt ze graag verbinding tussen de mens, proces en beleid. Marjoleine is breed inzetbaar, zowel bij woningcorporaties, zorgorganisaties als andere organisaties met een maatschappelijke doelstelling.

Zij is systemisch opgeleid en volgt momenteel de opleiding Systemisch Organisatie Werk om het systemische perspectief ook in organisaties in te kunnen brengen.

Marjoleine is beschikbaar als interimmanager, procesbegeleider en adviseur.

 

   

Praat met ons over uw plannen